Tuinhout bezorgen in Drenthe door Bouwmarkt Schoonoord.

Tuinhout bezorgen in Drenthe

Tuinhout bezorgen in Drenthe? Normaal is dat heel erg duur, maar woon je in de buurt van Schoonoord (tussen Emmen, Exloo, Beilen, Westerbork en Schoonloo in), dan is het bezorgen van tuinhout goedkoop.

Bij Bouwmarkt Schoonoord kun je tuinhout bestellen en afhalen. Je kan een gratis aanhanger lenen om geïmpregneerde tuinplanken, lariks Douglas planken of hardhouten palen te vervoeren. Maar als je geen trekhaak hebt, of je auto is gewoon te klein, dan kun je het tuinhout gewoon laten bezorgen in Drenthe tegen een kleine vergoeding.

Tuinhout zoals lariks Douglas planken of Zweeds rabat delen passen niet altijd in je auto. Kies er dan voor om je tuinhout te laten bezorgen in Drenthe.

Zelf je tuinhout vervoeren is niet altijd mogelijk

Persoonlijk probeer ik altijd eerst zelf of het lukt om geïmpregneerd hout voor mijn tuin te vervoeren, maar sinds ik een auto heb met alleen maar een kleine kofferbak (en geen trekhaak), kan ik niet meer meenemen dan tuinplanken van 1,80 meter. Daarom was ik erg blij dat ik gebruik kon maken van de bezorgservice van Bouwmarkt Schoonoord. Aardige lui daar en heel behulpzaam. Ik betaalde voor mijn ritje met tuinhout maar € 25,- en dat vond ik erg goedkoop.

Laat je tuinhout bezorgen in Drenthe

Ook je tuinhout laten bezorgen in Drenthe? Neem dan contact op met de bouwmarkt in Schoonoord. Zij kunnen je hiermee verder helpen.

Succes!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.