Een fietsonderbroek? Neem een Craft fietsonderbroek!

Er zijn een aantal merken in Nederland die een goede fietsonderbroek maken en een van die merken is Craft. De Craft fietsonderbroek dames of heren is in feite een gewoon model onderbroek, maar dan met een ingenaaide zeem. Nee, geen leren lapje, maar een hoogwaardige zeem die geschikt is voor intensief gebruik.

Een onderbroek met een goede zeem die comfortabel zit

Fietsonderbroek dames met een goede zeem.
Op de foto zie je een fietsonderbroek dames van het sportmerk Craft. Er is ook een heren fietsbroek beschikbaar.

Met deze fietsonderbroek kun je prima lange enden fietsen en heerlijke toertochten op de fiets maken zonder dat je last krijgt van een zere kont. De zeem is van uitstekende kwaliteit en die vind je bijvoorbeeld ook terug in de andere wielrenbroeken van Craft. De zeem is antibacterieel, dun genoeg om onder je gewone kleding te dragen en dik genoeg om alle ongemakken van het stuiteren op je zadel op te vangen.

Het materiaal waarvan de fietsonderbroek gemaakt is, is van dezelfde stof gemaakt als het Craft Cool sportondergoed. Het is sneldrogend, ventileert uitstekend en houdt geen zweet vast.

Je draagt de fietsonderbroek gewoon onder je normale kleding, zonder iets er onder. Gewoon met je blote kont in de fietsbroek dus! Dat is belangrijk, want zou je een boxershort onder je fietsbroek dragen, dan krijg je misschien last van schuurplekken. De zeem is namelijk speciaal ontwikkeld om direct op je blote huid gedragen te worden.

Als je eenmaal met de fietsbroek met zeem gefietst hebt wil je niets anders meer. Het is net dat beetje extra comfort dat je kan gebruiken tijdens het fietsen van lange afstanden. Je merkt niet eens dat je iets anders draagt dan een gewone onderbroek.

De Craft fietsonderbroek met zeem vind ik de fijnste

Natuurlijk heb ik de fietsbroek van Craft getest en heb deze ook vergeleken met de boxershorts met zeem van Odlo en de liners met zeem van Sugoi. De Craft staat bij mij hoog aangeschreven. De pasvorm is gewoon goed, prettig zelfs, en zweet gaat zich niet ophopen in je kleding.

Je kan hier meer informatie vinden over de fietsonderbroek dames of de heren fietsbroek van Craft.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.