Devold

Van thermo ondergoed naar weblog

Ik loop al een tijdje rond met het idee een weblog bij te gaan houden. Vroeger (lees: tien jaar geleden) was dit medium bijzonder interessant voor zoekmachine optimalisatie omdat er nog geen Facebook of Google+ was. Je hoefde echt niet bakken met geld uit te geven aan Google Adwords of soortgelijke partijen. Vul een blog met gerichte en specifieke teksten en het verkeer kwam vanzelf. Helemaal gratis!

Bedrijven storten zich tegenwoordig vol op Pinterest, Facebook, Twitter en Google+, terwijl ik er van overtuigd ben dat een goed weblog nog steeds een belangrijke bijdrage kan leveren in de zoektocht naar meer verkeer voor je website. Schrijven kost niets en het belangrijkste is nog: alleen de relevantie blogs waar op gezocht is komen naar boven drijven in de zoekresultaten. En omdat er zeer specifiek geschreven kan worden kun je makkelijk een daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren voorĀ de bezoeker.

Het is eigenlijk gekomen omdat ik zelf steeds tegen websites aanloop waar drie miljoen producten op aangeboden worden, maar waar ik steeds maar niet vind waar ik naar gezocht heb. Gek toch dat partijen als Beslist, Bol, Marktplaats en consorten toch nog steeds bovenaan de zoekresultaten verschijnen, terwijl het een drama is om daar echt wat te vinden? Klik op de link die je vertelt wat je gezocht hebt en… het is niet te vinden.

Daarom dit blog! Geen onzin-berichten, maar toegevoegde waarde. Dat kan informatie zijn voor ondernemers, startende webwinkels of bijvoorbeeld product reviews van de kleding die wij verkopen in onze webwinkel Thermowear.

Ik ga mij vast beraden op een nieuwe blogpost. Wat te denken van een product review over de Helly Hansen Freeze thermokleding? Een mooi shirt met merino wol en Lifa T3. Huh? Jazeker, maar dat bespreek ik later! šŸ˜‰

Update 05-01-2021 – Inmiddels zijn we al een tijdje onderweg en is deze pagina flink achterhaald. Thermowear heb ik in de zomer van 2020 verkocht en ben mij volledig gaan richten op een nieuw project: Patizon slaapzakken van ganzendons. Binnenkort dus iets meer informatie over outdoor slapen in de buitenlucht op een weiland of bergtop en welke slaapzak je dan het beste kan kopen. Hoe leuk!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.