Update over “Is plankton een superfood?”

Ongelooflijk, al jaren gebruik ik plankton als toevoeging op mijn dagelijkse dieet en ik merk aan de bezoekers van de website dat mijn blog “Is plankton eten schadelijk of is plankton een superfood?” razend populair is.

Velen stellen zich oprecht de vraag of het niet gewoon een marketing truc is dat door een paar slimme jongens in elkaar is gezet, of dat er echt iets achter zit waar gedegen onderzoek naar gedaan is.

Is plankton eten een superfood? Ik slik de capsules al een aantal jaar.

Ik kan bevestigen dat het geen truc is, maar dat plankton eten daadwerkelijk iets toevoegt aan je gezondheid. Het gezonde supplement is geschikt voor vegans en bevat slechts één ingrediënt met maar liefst 75 essentiële voedingsstoffen! Ik sta er ook van te kijken, zeker als je beseft dat er geen enkele additieven zijn toegevoegd aan de groene smurrie.

Anyway, ik heb er een update toegevoegd aan mijn verhaal over het feit of plankton eten schadelijk is evoor je gezondheid of dat het een superfood is. Je leest mijn blog op deze pagina.

Was je al overtuigd van het feit dat plankton eten gezond is? Ga dan direct naar de productpagina van PLNKTN Marine Phytoplankton. Je vindt daar exact wat ik ook gekocht heb en waar ik een abonnement op heb (al jaren!). Tip: en als je even op de website wacht, komt er een kortingscode voor plankton om hoog. Die 10% is mooi meegenomen toch? Check de PLNKTN website en kortingscode voor plankton eten hier.

Kortingscode plankton eten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.