Texel, mijn favoriete Waddeneiland

Nou ja, eigenlijk is het niet helemaal waar. Eigenlijk vind ik Terschelling leuker, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik daar vroeger erg veel op vakantie ben geweest. En dan is het woord vakantie misschien nog wat overdreven, want er waren vakanties dat er meer gedronken dan gerelaxt werd. Terschelling is alleen wat lastiger bereikbaar. De overtocht duurt lang en met de auto er bij is het duur.

Texel daarentegen is met 18 minuten en € 25,00 zo gepiept. Je bent er in een zucht, en ook zo weer weg als je wil.

In De Koog kun je lekker eten en winkelen

Mijn favoriete plaats op Texel is De Koog. Van daaruit kun je lekker winkelen, eten en uitstekend wandelen. De foto hierboven is gemaakt op het Noordzeestrand bij De Koog toen ik met de hond weg was. Uren lang wandelen tussen twee buien door. Heerlijk!

Ik ga geen tips geven over welke huisjes en vakantieparken het leukst of best zijn om te boeken, je moet er gewoon heen als je wil. Maakt niet uit waar je terecht komt, het is allemaal leuk. Mijn enige tip zou zijn: zorg dat je op loopafstand van het strand zit, dat is echt een toegevoegde waarde.

Er zijn een hoop mensen die honden bij zich hebben, maar je kan natuurlijk ook je kat meenemen op reis in een reismand.

Okay, ik geef je een tip waar je lekker kunt eten of thee kan drinken: De Smulpot in Den Burg. Vooruit, die krijg je van mij. Maar de rest moet je lekker zelf ontdekken. 😉

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.