Disclaimer

Jipper is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de inhoud van deze website. Prijzen, ingrediënten, gebruiksvoorschriften, adviezen, gewichten, maat verdelingen, verpakkingen, afbeeldingen, kleuren, merknamen, links, etc. zijn constant onderhevig aan wijzigingen. Vanwege de enorme hoeveelheid data is het niet mogelijk om de garantie af te geven dat alles 100% klopt met de werkelijkheid. Je wordt geacht zelf zorgvuldig te controleren op de betreffende website waar naar verwezen wordt of de aangeboden informatie juist en relevant voor je is.

Op alle foto’s, vormgeving, teksten, formulieren, html, css, broncode, etc. berust copyright. Niets van deze website mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd zonder toestemming. Twijfel je? Vraag het even netjes, dan komen we er vast wel uit.

Ik doe er alles aan om de website zo actueel mogelijk te houden door zo veel mogelijk updates te verwerken in de teksten. Zie je onverhoopt toch iets vreemds, neem dan contact met mij op zodat ik dit kan aanpassen.