Alsjeblieft, je krijgt van mij € 14,- korting op een webhosting pakket bij One.com

One.com kortingscode. € 14,00 korting op een webhosting pakket naar keuze bij mijn favoriete hoster One.com. Ik heb bij verschillende hosting bedrijven schijfruimte gehuurd en/of domeinnamen geregistreerd en ze hebben allemaal wel voor- en nadelen. Eigenlijk maakt het niet zo veel uit waar je zit; bij Vimexx, Trans-ip, Mijndomein of One.com. Ze hebben allemaal betrouwbare diensten en gemakkelijke interfaces waarmee je de boel draaiende kan houden. Bovendien zijn de meeste goed geoptimaliseerd voor WordPress websites.

De pakketten voor webhosting beginnen bij € 1,99 (voor het eerste jaar, daarna € 3,99) tot en met € 8,99 (voor het eerste jaar, daarna € 17,99). In het goedkoopste pakket bijna alles wat je nodig hebt om te beginnen, maar ik adviseer je om minimaal het volgende pakket te nemen zodat je ook automatisch WordPress kan installeren bijvoorbeeld. Dit pakket kost € 2,99 voor het eerste jaar, daarna € 6,99.

De opslag die er bij geleverd wordt krijg je heus niet vol; het begint bij 100 GB. Dat is echt veel. Zo veel troep heb ik op mijn laptop niet eens staan. Enfin, wil je meer dan 100 GB opslag, dan kun je eenvoudig upgraden naar een hoger pakket. Het duurste pakket geeft je 750 GB opslag. Mijn hemel, da’s best veel.

One.com kortingscode van € 14,00 – Dat is snel verdiend!

Als je via mijn link je pakket afsluit krijg je € 14,00 korting op je pakket.

Voorwaarden voor de One.com kortingscode

Aan elke actie zitten regels vast en om teleurstellingen te voorkomen, maar vooral om er voor te zorgen dat je die € 14,00 korting krijgt, heb ik hieronder de voorwaarden geplaatst van de kortingsactie van One.com.

Algemene voorwaarden one.com kortingscode programma

Zo weet je zeker dat je € 14,00 korting krijgt bij een webhosting pakket van One.com.

  • Meld je aan via mijn persoonlijke link (je hebt geen kortingscode nodig!): http://one.me/nlancqnl
  • Klik je op de link, dan moet je binnen vier dagen een pakket afnemen, anders vervalt de actie.
  • Je moet woonachtig zijn in Nederland.
  • Je bent nog geen klant van One.com geweest.

One.com behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde te wijzigen en/of te beëindigen. One.com behoudt zich het recht voor om een account, op verdenking van frauduleuze activiteiten, zonder kennisgeving of compensatie te sluiten of eventueel opgebouwde bonus in te trekken. Extra domeinen en Alleen domein pakketten komen niet in aanmerking voor de kortingscode.

Profiteer direct van korting en kies een pakket dat bij jou past. Er is voor elk wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zakelijk ook een goede keuze

Ik ontwerp en produceer namens mijn bedrijf ook wel eens voor zakelijke klanten websites en hiervoor gebruik ik ook vaak de One.com webhosting pakketten. Vaak zijn dit kleine ondernemers in het midden en kleinbedrijf, zzp’ers of freelancers. De noodzaak om het allersnelste en het allerbeste te hebben is er niet, omdat immers het verkeer dat hierop binnen komt niet vergelijkbaar is met de website van de NOS bijvoorbeeld.

Je kan wel veel geld uitgeven aan hele dure hosting, maar als je het überhaupt niet nodig hebt, raad ik je aan gewoon klein te beginnen. Je kan later altijd nog upgraden naar meer en duur of luxe. Begin klein, bespaar geld en bouw je droom langzaam op. Dat werkt het allerbeste.

Verantwoording

Uiteraard is dit een gesponsord artikel (ik krijg een hele kleine vergoeding als jij die € 14,00 korting ontvangt), maar ik durf naar eer en geweten te zeggen dat de webhosting van One.com echt wel in orde is. Ik gebruik het voor diverse eigen websites en e-mail. Bovendien lever ik ook zakelijke oplossingen met dezelfde pakketten af.

Wil je mee info? Laat een reactie achter of neem contact op. Geen info nodig maar ben je overtuigd? Druk dan op de groene knop hieronder, dan ga je direct naar de website van One.com.

Fijne dag!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.