Gelukkig Nieuw Jaar!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Het nieuwe jaar is al weer een paar dagen op weg en we hebben al weer lekker kunnen genieten van de buitenlucht. Ik heb ook al weer flink wat uur achter de laptop gezeten, om eens een plan te maken voor komend jaar. Er gaat een hoop veranderen bij ons op de zaak, en dat wil ik wel graag goed geregeld hebben.

De eerste uitdaging voor dit jaar is de (zakelijke) website van ons verhuizen naar een nieuw platform, voorzien van een nieuw design met alles er op en er aan. Daar ben ik wel tot eind februari druk mee. De eerste schetsen zijn veelbelovend en ook het plan van aanpak gaat ons veel goeds opleveren straks.

De tweede uitdaging voor dit jaar is het boeken van een vakantie. Als zelfstandig ondernemer, of überhaupt als ondernemer, schiet een flinke dosis vrije tijd er vaak bij in. Bij ons is dat niet anders, want je wil toch iedere keer weer een stap vooruit doen en verbeteren. Stilstand is achteruitgang en voor je het weet word je door de concurrent ingehaald. En dat willen we niet, dus gaan we vaak net even wat langer door dan de rest en beginnen we veelal ook wat eerder. En dat zijn net de dingetjes waar je een groot verschil mee kan maken.

De derde en laatste uitdaging voor dit jaar is de verbouwing thuis afmaken. We zijn al ver, maar een oude boerderij uit 1930 knap je niet even in een jaartje op.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.