Goed adres auto wassen Emmen.

Goed adres auto wassen Emmen

Wat is een goed adres om je auto te wassen in een autowasstraat? Ik breng mijn auto (en motorfiets trouwens) altijd naar autowasstraat “Was in Sleen”, in Sleen vlakbij Emmen.

Ik hou niet zo van die grote geautomatiseerde autowasserettes waar je je auto op een lopende band zet en die je mooie auto door de wasstraat rijdt. Het hobbelt en stuitert mij te veel. Bovendien vind ik dat het een beetje te rap gaat; voor je het weet sta je weer buiten.

Een ander nadeel van een automatische wasstraat is dat je niet zelf in de hand hebt waar het schuim komt en hoe lang hij op bepaalde plekken staat te boenen. Zelf je auto wassen is natuurlijk het beste, maar daar heb ik geen zin in.

Bij de autowasstraat in Sleen (vlakblij Emmen) kun je een gedeelte van het autowassen zelf doen, omdat je hier gratis de voorwas met foam mag gebruiken. Je kan je auto helemaal vol-schuimen met de speciale foam zodat het hardnekkige vuil er gemakkelijk met de hogedrukreiniger vanaf druipt.

En het mooie is: het voorwassen met de speciale foam is gratis!

Ik ben gek op gratis, zeker als het goed materiaal is. 🙂

Na het voorwassen, foamen en afspoelen rij ik mijn auto de autowasstraat in en de machine doet zijn magische werk. Naderhand rijd je makkelijk naar buiten en staat je auto blinkend schoon te shinen.

Oh ja, en ze hebben ook lekkere koffie en choco in Sleen bij de autowasstraat. Wat is er nou leuker dat genieten van een kopje koffie terwijl je auto wordt gewassen. Haha…

Het resultaat is tot nu toe altijd erg goed geweest. Nooit-geen krassen op mijn autolak en de auto komt er ook goed droog uit. En omdat je zelf de voorwas kan doen kun je ook wat extra tijd besteden aan de velgen zodat die ook echt schoon worden tijdens het autowassen.

Een goed adres om je auto te wassen is bij autowasstraat Was in Sleen, in Sleen bij Emmen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.