Een merinowol trui kopen bij Merinowol Winkel

Als je op zoek bent naar een winkel waar je een merinowol trui kan kopen, zoek dan niet verder, want je kan bij Merinowol Winkel een trui van merinoswol kopen.

De webwinkel heeft een assortiment truien die gemaakt zijn van wol van het merinosschaap. Deze wolsoort is vele malen zachter en fijner dan het wol dat oma vroeger gebruikte om een wollen trui mee te breien. Die van oma kriebelen en dat is met de fijne en zachte merinowol juist helemaal niet zo.

Een merinowol trui van Woolpower kun je over je gewone kleding dragen en is bedoeld om te dragen als het koud is. Het beschermt je lichaam tegen afkoelen terwijl je buiten bezig bent.

Waarom is een trui van merinowol zo fijn?

De voornaamste voordelen van de merinowol zijn o.a. de volgende: het gaat niet stinken, het kriebelt niet, het is zeer duurzaam en diervriendelijk. Bovendien zijn deze truien vele malen warmer dan een trui van katoen.

De trui met hele rits en opstaande kol behoort tot de dikste en warmste wollen truien die Woolpower maakt. Ze zijn niet geschikt om in te sporten, maar bij uitstek wel te gebruiken tijdens het wandelen, sneeuwvakanties rond de Poolcirkel of bijvoorbeeld als je minder valide bent en overdag behoefte hebt aan extra warmte.

Over de wollen trui kun je een windstopper of een regenjack dragen om je lagensysteem compleet te krijgen. Natuurlijk kun je ook je mooie winterjas er overheen aantrekken als je dat fijner vindt.

Je kan de Woolpower trui van merinowol bestellen bij Merinowol-Winkel.nl.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.